Som varje år kommer jag publicera många underbara bilder den 21a mars, som är Downs Syndrom dagen.
Syftet med dagen är att sprida kunskap kring Downs syndrom, för att motverka fördomar!
Ni som har barn med Downs Syndrom och önskar att vara med får mer än gärna kontakta mig på telefon 070-732 777 5.
Fotograferingen sponsras av Ateljé Schulte.

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Wilma är 9 år och är en älskad dotter, storasyster, kusin, barnbarn och klasskompis! Hon älskar skolan och dans på fritiden. När hon blir stor vill hon jobba med att hjälpa doktorn sätta plåster och jag tror det är ett jobb som skulle passa henne utmärkt, den kärleken, glädjen och omtanken hon ger skulle glädja alla patienter som kommer i hennes väg!

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Oliver har inte bara smält våra hjärtan med sitt leende utan alla andra som kommit i hans väg under hans första 18 månader.
Ett charmtroll som gärna visar att allt går bara man vill!

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Det här är Alfred 12 år som bor i Visby. Alfred tar livet med en klackspark, han älskar att gå i skolan och på fritiden håller han på med ridning och friidrott.

Downs syndrom downs syndrome-rockasockorna

" Vi skulle inte ändra dig för allt i världen. Men världen skulle vi ändra för dig. Du är så älskad , Marco

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Så många tankar och funderingar - önskar bara att alla ska få vara den man är och bli älskad för det!
Jag,Ludvig valde min familj med omsorg och tillsammans klarar vi allt - Ingen ska bestämma vad jag kan och inte kan!

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Wilma, vår Wilma en riktig glädjespridare men med en vilja av stål och en envishet som heter duga. Det kommer ta dig långt i livet och din familj kommer alltid finnas bakom dig, stöttar och hejar på dig, varje steg!

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

”Vår älskade lilla busunge Oliver, som visar oss att olikheter är det finaste som finns och att den extra kromosomen egentligen bara är en massa extra bus

Downs syndrom downs syndrome-rockasockorna

Familjen lilla stjärna som sprider glädje varje dag . Marlon är viljestark och vet vad han vill. Han är glad och nyfiken och trivs att få vara delaktig i sociala sammanhang . Marlon får andra att le och skratta

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Saga, vår saga.
Här sitter du och skriver din saga: Sagostigen. Sagostigen handlar om lycka, att leva livet fullt ut och att man är perfekt precis som man är!
Vi lär oss så mycket av dig! Tack för att du visar oss Sagostigen.
Fortsätt rocka våran värld!
Vi älskar dig!
Mamma & pappa.

Downs syndrom downs syndrome-rockasockorna

"Här är vår Ozzy, en frisk fläkt som ger livet en helt ny aktivitetsnivå. Han är kärleksfull och en stjärna på att visa uppskattning genom hans pussar och kramar."
rockasockorna,olikaärbra downsyndrome,olikaärbra

Alexanders ena mormor älskade att sticka, speciellt till Alexander. På årets bilder ville vi att Alexander skulle bära det allra sista som stickades, innan mormor gick bort alldeles för tidigt.

Downs syndrom, olikaärbra downsyndrome,

"Filip snart 12 år, vårt charmtroll, alltid med glimten i ögat och full i bus."

Ludvig, ett riktigt charmtroll med ett leende som Verkligen smittar av sig! Så mycket kärlek i en liten kropp.

Valentina, sen du kom blev livet så mycket ljusare. Det var som att gatubelysningen tändes och jag kunde äntligen se vägen.
Du är min kompass och min bästa vän. Jag ska alltid vara din soldat och likt en pansarvagn går jag först så att din väg blir lättare att vandra.

När Marlon föddes vidgades våra perspektiv och horisonter. Varje dag fyller han våra hjärtan med glädje, kärlek och tacksamhet
Marlon älskar dans, sång och musik . Han är en envis liten kille som vet vad han vill . Hans största idol är storebror

"Kian vårt underverk och stora kämpe. Du berör människor på djupet och sprider så mycket kärlek och glädje. Vi har mycket ll och vaknar alltid med ett leende. Du är lyckans barn. Du förgyller vårt liv, så efterlängtad och älskad "att lära ifrån dig. Alltid så snäll och empatisk och alltid beredd att ge ut en hjälpande hand. Du vet vad du vi

"Ozzy är snart fyra år och han är i sin busigaste period i livet hittills! Han älskar lek och stoj och han bjuder gärna in sin omgivning i sin magiska värld oavsett om det är en kär familjemedlem eller någon han nyss mött i lekparken. Fantastiska unge!"

Du visar oss varje dag vilken fantastisk människa du är. Tack för att vi får dela din resa med dig, Alexander!

"Pyret: Kärleksfull. Mysig. Kort stubin. Stark. Artig. Rolig. Nyfiken. Envis. Empatisk & magisk."

Det här är Henry. Förra vintern fick han leukemi, och genomgick en tuff behandling. Så kom hösten, han blev friskskriven och började förskolan. Men bara tre veckor senare kom beskedet: cancern är tillbaka. Det har sedan dess varit många motgångar, men den här bilden togs samma dag som vi skrev på papper för att han skulle få nya stamceller! Den 1 mars skedde transplantationen och nu hoppas vi att vår älskade Henry ska få bli frisk igen och kunna leka som han, och alla andra barn, förtjänar.
Henry, 3 år.

Den vanligaste fördomen jag hört är att alla med Downs syndrom alltid är så glada, men jag känner då ingen som kan vara så bestämd, envis eller gnällig som Wilma. Är du arg stampar du upp för trappan till ditt rum, är du ledsen gråter du högt, är du rädd så gömmer du dig. Men det är sant att när du är glad så gör du alla glada. Men det är inte för att du alltid är glad, utan för att du har ett av de vackraste hjärtan. I det bor inget hat utan du ser alltid det bästa i människor du möter.

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna


Bra vänner är som stjärnor
Du ser dem inte alltid , men du vet att de alltid finns där.
Alex , David , Emil , Irma och Nora firar i år över 20 års vänskap
De har växt upp tillsammans och har genom åren gått från barn till ungdomar och nu unga vuxna.
5 unga , självständiga och fantastiska individer med ”det lilla extra”som även om åren går, alltid kommer ha en vänskap som består.

Titt ut! Theo heter jag och jag är full med bus och så mycket gos. Jag säger mamma till alla jag älskar och de är många. Det härliga är att de älskar mig tillbaka. Jag är den stora favoriten på förskolan och trots att jag först nu valt att börja gå så har mina kompisar alltid inkluderat mig i lek och bus. De hämtar leksaker, läser med mig och de stora barnen drar till och med runt mig i pulkan på vintern. Jag lever ett helt fantastiskt liv och älskar varje minut av det. Eller nja inte när mamma säger nej, vilket faktiskt sker mer och mer nu när jag utforskar omgivningen hela tiden…

Milgott är vår orädda och nyfikna charmör.
Med bus i blicken och med livsmottot "Only the sky is the limit"
tar han sig för, utmanar och utforskar allt som livet erbjuder.
Han är social och framåt, glad och kärleksfull.
Milgott, pusselbiten som vi inte visste att vi behövde för att pusslet skulle bli komplett!

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Våran älskade Olivia,
Hon är inte bara våran idol nu, utan även lilla systers idol, som älskar att titta på dig när du bussar.

Ted 2,5. Vårt lilla hjärta & solstråle.
Din glädje & energi är som ingen annans. Du påminner oss varje dag att se glädjen i det lilla & att alla är unika. Tack för allt du lär oss om livet!

Filip snart 11 år, älskar att bada, åka slalom, titta på film och busa med sina bröder.

Lilla Vide
Med dig blev livet komplett. Men även så mycket mer.
Vi har alla så mycket att lära av en extra kromosom.
Både om oss själva och om en ödmjukhet inför livet.
Genom att lyssna inåt hittar vi alltid den rätta vägen - och där går Vide först i ledet.
Med en tydligt utstakad vilja och riktning kan vi andra lugnt luta oss tillbaka och bara
träna oss i att lyssna och följa.

"Kian vårt underverk och stora kämpe. Du berör människor på djupet och sprider så mycket kärlek och glädje. Vi har mycket att lära ifrån dig. Alltid så snäll och empatisk och alltid beredd att ge ut en hjälpande hand. Du vet vad du vill och vaknar alltid med ett leende. Du är lyckans barn. Du förgyller vårt liv, så efterlängtad och älskad "

rockasockorna,olikaärbra downs syndrome-rockasockorna

Du visar oss varje dag vilken fantastisk människa du är. Tack för att vi får dela din resa med dig, Alexander!

Downs syndrom Utställning downs syndrome-rocka sockarna

Mitt skratt & min glädje räddar hela dagen för min omgivning! Jag älskar att busa med min storebror och jag är en riktig livsnjutare! Ludvig.

Downs syndrom Utställning downs syndrome-rockasockorna

Hej jag heter Theo och är snart tre år gammal. Jag älskar livet och livet älskar mig. Tänk vilken tur jag har som fick en extra kromosom! Den har hittills gett mig (och mamma) lite extra tid att hänga med i min utveckling. Jag har nyligen lärt mig att gå och tecknar lite grann. Att gå är så roligt! Wow så mycket saker jag når när jag ställer mig upp!

Downs syndrom Utställning downs syndrome-rocka sockorna

Den första känslan när vi fick reda på att Simon hade Downs var rädsla, rädd för hur framtiden kommer att se ut för honom, vad kommer han inte kunna göra som vi har kunnat. Dock visar han oss varje dag att han kan mer än vi trodde och vill mer än vi tänkte. Känslan av rädsla har bytts ut till hopp om framtiden.

downs syndrom Barnfoto

Franca! Vi är så stolta och glada över dig!

downs syndrom Barnfoto

Våran vackra dansade ballerina, Olivia. Aldrig någonsin varit så stolt över någonting , du tar värden med storm och vi står stadigt bakom dig när du upptäcker världen med din dans.

downs syndrom Barnfoto

Nu har du tur- du ser på mig!
Jag är Gabi och tävlar i bland annat bus, envishet, nyfikenhet och även gnäll ibland.

downs syndrom Barnfoto

Du älskar musik, du vill gärna underhålla andra och det är en fin egenskap att vilja göra andra glada. Ditt leende smittar det går inte att motstå att le tillbaka. Tack för att du sprider så mycket kärlek.

downs syndrom Porträttfoto

Alfred, nyss fyllda 10 år. Går på särskola i Visby och på fritiden gillar han att rida och bada.

downs syndrom Barnfoto

Tack Simon för att du visar oss hur världen är underbar och vacker. Du är verkligen vår sol och energin som driver oss att vilja bli bättre människor.

downs syndrom Barnfoto

Kan inte se mig mätt på mig! Så glad att vara Gabriella!

downs syndrom Barnfoto

Att få se dina fina framsteg - se hur du sakta men säkert lärt dig krypa och börjat dra dig upp och t.om står med stöd - och när du ropar på både mamma och pappa  Du är fantastisk! Älskade Ludvig.

I

downs syndrom Barnfoto

Albin 4 år
Albin älskar traktorer och åker gärna med i pappas traktor. Albin tycker även om att sjunga och dansa. På gården där Albin bor finns många djur och Albin har en egen häst.

downs syndrom Barnfoto

Vår älskade trollunge, Alexander som lyser upp varje dag och lär oss om kärlek, livet och sann glädje

olikaärbra Barnfoto

Assar och Pyret - en fin vänskap. De har så roligt tillsammans och vi är alla så glada att de har varandra!

olikaärbra Porträttfoto

Bröderna Bus a.k.a. Nicholas och Christian. Två tuffa men snälla, omtänksamma och hjälpsamma killar, men passa er; de har alltid bus i blicken!

downs syndrom Barnfoto

“Den här lilla killen är fantastisk att umgås med, det bjuds på många skratt och mycket bus.
Favoriten just nu är att bygga torn av klossar och sedan välta allt, det är roligt!
Han kommunicerar med tecken och sitt kroppsspråk och det är häftigt att se honom ta sin egen väg genom livet, olika är bra!”Fina Ozzy.

Pyret och Assar bjuder upp till dans.

downs syndrom Barnfoto

Leo 9år
Älskar att sjunga och dansa till musik, men att klä ut sig till Emil och läskiga spöken är det bästa som finns!

Utställning downs sydrom Barnfoto

Så mycket kärlek och bus i våran Olivia, du skänker oss ren lycka, det du får oss att känna är ovärdeligt. Att du till och med skrattar i sömnen säg allt om vilken underbar person du är, du är våran stolthet, och du lär oss vad livet handlar om varje dag.

downs syndrom Porträttfoto

“Det här är Ozzy, 3år, våran kämpe.
Han är en riktigt rolig liten kille som älskar att busa runt!
Det finns tyvärr en risk att barn med Down Syndrom föds med hjärtfel, det gjorde vår Ozzy. Hans hjärtfel
var alldeles för stort för att leva med. Vi fick lära oss att anpassa vardagen utefter hans täta kontroller på
sjukhuset och lära oss att leva med en ständig oro för våran kille. Vid 6 månader fick han sin
livsavgörande operation och nu har vi en pigg, underbar kille som är väldigt nyfiken på vad livet har att
erbjuda! Det långa ärret som finns på hans bröst är en ständig påminnelse om hur otroligt skört livet är
och det är även en påminnelse om att livet är fantastiskt att leva! Ozzy fick en ny chans här i livet och
WOW, vilken härlig liten människan vi har hos oss!”
downs syndrom Barnfoto

Pyret älskar julen, musik, djur och bebisar. Vi imponeras varje dag av allt du lär dig och allt du lärt oss!

downs syndrom Barnfoto

Denna kramgoa kille har ett stort hjärta. Han har oftast glimten i ögat och ett leenden på läpparna. Han älskar sång och musik. Han bjuder på många skratt och förgyller våran vardag. Vincent 10 år.

downs syndrom Porträttfoto

Med bus i blicken lär denna underbara kille oss allt som är viktigt i livet. Närvaro, ömhet och alltid sprudlande glädje. Tänk att denna x-tra kromosom kan göra livet så mycket rikare. Albin gör saker på sitt sätt. Han är inte bättre eller sämre än någon annan. Han är just så unik som alla andra och precis så där speciell som bara han kan vara.

downs syndrom Porträttfoto

Att busa är det bästa Andreas vet. Andreas busar med sina kompisar på skolan, på korttids och med alla som vill vara med och busa.

downs syndrom Barnfoto

Ozzy, snart 2år. "Busig och nyfiken liten kille som sällan är still en längre stund. Han älskar att sjunga och leka, om man frågar honom så är bollar världens roligaste grej! Lilla busfrö!"

Simon-han är vår bästa kompis!!!

downs syndrom

Dans och rörelse är livet för Pyret.Hon går även på gymnastik på Smedsta gymnastikförening och rider på Novalis ridterapi.Älskar sin kontaktfamilj Alexandra,som hon hittar på mycket skoj med!

Vår älskade Alexander! En glad och social liten kille som älskar att mysa och har gett oss mer kärlek under sina tre månader än vi någonsin kunnat drömma om.

Ludvig är full av kärlek och vi är lyckligt lottade att ha honom i våra liv.Om möjligt så älskar vi dig mer och mer för var dag - och du har fått oss att se vad som är viktigast i livet.

"Stina är hela familjens lilla kärleksbomb, på sina tre månader har hon gett oss så mycket. Vi ser fram emot få att rocka den här världen tillsammans med henne."

En bild säger mer än tusen ord! Mio 2,5 år och morfar... kärlek! ❤

Varje dag får vi förmånen att följa din resa och varje dag lär du oss mer om livet och kärlek än vad vi någonsin trott var möjligt!

" Filip snart 9 gillar att sparka boll, åka slalom, rida och bada"Evelina 21-år är en äkta glittrande kämpe som sprider glädje och kärlek. Musik, teater, foto och film är passionen i livet, likaså Fredagsmys med god mat och godis, äta Kinamat med bästisen. Hon är ljuset i vårt liv.

Full av bus och energi, hör man musik är det ju omöjligt att stå still... Att lyssna på musik, sjunga och dansa är bland det bästa som finns tycker vår stjärna Malte!

"Wilma, vår Wilma, som har har börjat förskoleklass och är en accepterad klasskompis. Vi valde att Wilma skulle börja i en "vanlig" klass med hennes kompisar från förskolan, för tiden för förändring är nu. Jag vill att alla hennes klasskompisar ska växa upp med känslan att annorlunda inte är konstigt och att olika berikar. För olika har sannerligen berikat vår familj. Så mycket glädje och kärlek den här extra kromosomen har gett oss kan inte ord förklara. Jag skulle önska att alla fick chansen att träffa Wilma."

downs syndrom Barnfoto

Stolt och mäktig.
Under våren visas SVT-serien Draken och de sju prinsessorna. Pyret spelar prinsessan Liv.
Kostym: Lina Serning

Simon-han är vår bästa kompis!

Pyret fyller snart 6 ar och planerar för skolstart i höst. Bokstäver och siffror är jättekul! Räknar till 20 på båda engelska och svenska och kan hela alfabetet. Går på bästa förskolan,Solrosen i Gnesta.

"Filip gillar att leka med sina bröder. Helst cykla eller klä ut sig till spöke"

Mio 2,5år är killen som lär oss så mycket! Han bjuder på sig själv och får oss alltid att le och skratta!

Att se dina stora fina ögon som nyfiket ser på storebror-att mötas av en blick och ett leende-så mycket kärlek i en så liten kropp.Vi är så tacksamma att vi fått just dig i våra liv. Det va en tuff start  på livet och de första veckorna spenderade vi på sjukhus men även där, när mamma och pappa stundvis bröt ihop, så va det du som bara genom blickar gav oss så mycket kärlek och när vi som mest behövde det, ja då visade du genom framsteg att vi inte skulle ge upp. Du har verkligen en extra kärleks-kromosom.

Den vanligaste fördomen om personer med Downs syndrom är att de är så himla glada absolut, när Wilma är glad gör hon alla glada. Men hon är också den mest bestämda och envisaste flickan jag vet om

The great opportunity to have brother like you kind , Funny , Lovely and care about me you are best brother in the world.

Att få se dig utvecklas och upptäcka världen är sann glädje!

Evelina 21-år är en äkta glittrande kämpe som sprider glädje och kärlek. Musik, teater, foto och film är passionen i livet, likaså Fredagsmys med god mat och godis, äta Kinamat med bästisen. Hon är ljuset i vårt liv.

Alfred - pojken med de glada ögonen, det stora hjärtat och det härliga skrattet.

Vanessa med sin superhjälte Lycka.

Leo 8 år, vår glädjespridare som älskar att pussas och kramas. ok

Malte sprider så mycket glädje och kärlek! Han är generös med kramar, leenden och bus. Vi är så stolta och lyckligt lottade över att vara Maltes föräldrar!

Våran Vide, han är 101% full med kärlek. I honom finns det inget ont.

Alfred - pojken med de glada ögonen, det stora hjärtat och det härliga skrattet.

Bästa vänner behöver inte vara av
samma sort.

I

Vide. Fina lillebror. Av dig har jag lärt mig vad äkta glädje och ren kärlek är på riktigt

Proud of my chromosome.
Stolt över min kromosom."

"Vår Desirée får oss att skratta och le väldigt ofta. Hon har Downs, men hon ÄR inte sin Downs. Hon är en extraordinär lite tjej som råkat få Downs"

"Nora - Vår ständigt lysande stjärna!"

"Vår älskade Vide, 4 år.
 Ditt leende lyser upp    våra hjärtan varje dag"

"Standardfras när
man kommer hem till Svea ”vill du se mitt rum”! Hon har alltid en öppen famn och vill att alla ska må bra. Gråter gärna för sina syskons skull och meddelar gärna att hon älskar hela sin familj."

"Jag älskar tåg!
Min familj säger att jag öppnar tåg dörrar till dem, så att de kan resa. Jag älskar min familj! De är min station. De ser mig och är mina ögon när höga ljud kommer. Jag tycker inte om höga ljud. Det blir stopp i mitt tåg och jag ser ingenting, bara ljud. Jag kan se mig, med hjälp av min familj."

"Det här är Anton. Han är 24 år. Han har ett stort varmt hjärta där alla får rum. Hans leende får alla andra att le. Fråga bara dom han spelar fotboll och innebandy med. Anton är full av det så många har glömt: livet är nu och varenda sekund av vänskap och omtanke är viktig."

"Vår älskade bussige
  Oskar."

"Albert, snart 4 år, fördjupar sig gärna i böckernas värld."

"Desirée är familjens solstråle. Hon är nästan alltid glad. Hon vill hela tiden vara med där det händer något. Det är verkligen full fart på henne."

"Ärlig, busig och kärleksfull  Emil 10 år."

"Vår älskade Milton, 6 år. Den glädje du ger oss varje dag kan inte fångas på en bild. Men här är det bra nära"

"Våra fyra skatt tillsammans"

"Simon får oss att se världen med andra ögon, en värld som är en aningen bättre och därmed lyckligare. Han är vår vägvisare."


"Apan Nicke är Andreas bästa vän,
Nicke får följa med vart Andreas än åker.
Till vänner och släkt, på sjukhus besök och semester. Andreas älskar sin Nicke."

"Mio, 16 mån,
är alltid på språng för att hitta på något bus. Han charmar alla med sin ovillkorslösa kärlek."

"Andreas tycker om att busa.Han busar med pappa varje kväll innan lampan släcks."

"Det här är Simona, 15 år.
Simona älskar musik, sjunga och att dansa. Hennes passion för musiken är enorm, en så kärleksfull tjej som lever i sin färgglada värld."

"Vår härliga Ozzy, 9 månader.
Han vände vår värld helt upp och ner, men jösses vad spännande det är att se världen från den här sidan. Han är alltid strålande glad men bestämd, han väljer sin egen väg och den vägen är bäst!"

"Fina Jaafar.
Do not dis my Ability"

"Adoption är en välsignelse!
Vi är tacksamma att vi fick bli dina föräldrar."

"Glad för det mesta, arg ibland, alltid kärleksfull.
Älskar bad, böcker, musik, teater, bus och att rida. Vår Alex, 11 år. "

"Vår busiga och bestämda Arabelle.
Du är vår ögonsten❤️"

"Fina Pyret"

"Vide, 4 år.
Du har en sådan vacker själ och ett inre lugn. Kärlekens kontraster, inga filter"

"Filip är 7 år och går i förskoleklass.
Han gillar att leka med sina bröder, bada, cykla, Pippi, titta på film, rida och åka slalom."

"Pyret, 5 år, älskar Youtube och att pussla."

"Vår härliga Ozzy, 9 månader.
En nyfiken liten kille som charmar alla han möter, sprider glädje både hos familj och utomstående. Vår alldeles egen lilla stjärna!"

"Livet vändes upp och ner den dagen du kom ut. Det visade sig att du är full av lek bus och skratt.
Om du inte hade fötts med Down Syndrom hade det inte varit du. Älskade dotter."

"Det bästa med Stina:
Svante - att gosa, krama och pussa
Sigge - att gosa, prata och att hon är så glad"

"Vår härliga Ozzy, 9 månader.
Han vände vår värld helt upp och ner, men jösses vad spännande det är att se världen från den här sidan. Han är alltid strålande glad men bestämd, han väljer sin egen väg och den vägen är bäst!"

"I am enough!"

"Glad för det mesta, arg ibland, alltid kärleksfull.
Älskar bad, böcker, musik, teater, bus och att rida. Vår Alex, 11 år"

"Älskade Alma du sprudlar av bus och glädje!"

"Vår busiga och bestämda Arabelle. Du är vår ögonsten."

"Tittut! Alltid lika busig! Vide, 4 år."

"Så mycket du har lärt oss genom dina 14 levnadsår är helt ogreppbart. Så mycket människor vi aldrig hade träffat om du inte fötts med det lilla extra. Vi är dig evigt tacksamma."

"Albert, snart 4 år, familjens professor, döpt efter Albert Einstein eftersom han precis som sin namne alltid hittar sina egna vägar."

"Filip är 7 år och gillar att busa med sina bröder."

"Kevin: Älskar livet!"

"Vår söta Michelle.
Behöver egentligen inte skriva att vi älskar dig eftersom vi säger till dig hela tiden och har alltid gjort. Vår vackra lilla snälla flicka med de stora blåa ögonen som vi avgudat från första blicken på förlossningen.
Så mycket roligt vi har åt dig och med dig. Vi är stolta över dig, våra solstrålar. Vår vacker tonåring Michelle med de stora blåa ögonen och vackert långt hår. Du är vår hela världen!"

"Wilma 5,5 år är familjens solstråle, hon är glad, snäll, rolig och har alltid glimten i ögat. Men hon kan också vara ledsen, arg och när hon inte får som hon vill, riktigt gnällig! Precis som vilken femåring som helst. Hon är högt älskad av alla i hennes närhet."

"Jag vill visa er vår Wilma för att sprida kunskap, att annorlunda inte är något man behöver vara rädd för. Det vi önskar mest för henne är att hon ska ha rätten att få vara sig själv, att bli respekterad och älskad. Wilma har gjort mig till en bättre människa. Man brukar säga att när man blir förälder ska man lära sina barn om livet, men jag tror Wilma har lärt mig mest."

"Hon är född för att stå på scen och uppträda inför publik, det är hennes sätt att vara speciell på. Att få uttrycka sig genom musik dans och sjunga. En flicka som alltid vaknar och lägger sig med ett leende på läpparna."

"Stina är hela familjens lilla kärleksbomb, på sina tre månader har hon gett oss så mycket. Vi ser fram emot få att rocka den här världen tillsammans med henne."

"Vår älskade Pyret, vilken tur att du kom just till oss."

"Filip 7 år gillar att bada, leka, cykla och åka skidor."

"Glad för det mesta, arg ibland, alltid kärleksfull.
Älskar bad, böcker, musik, teater, bus och att rida. Vår Alex, 11 år"

"Mio, 16 mån, är familjens solstråle och charmtroll. Bilden speglar Mios personlighet, alltid glad och busig."

"Vad Andreas tänker kan man undra.
Våga fråga istället för att blunda."

"I am a human being like you Jag är en människa som du"

"Leo är en omtänksam kille som gärna delar med sig av allt"

"Svea Östman 9 år, älskar att klättra, leka med sin kompis Emma och sin lillasyster Liv. En väldigt omtänksam tjej där favoriten är simskolan och friidrottsträningen."

"Bilden talar för sig själv... Mio, 16 månader, bjuder på allt charm, glädje, bus och allra mest KÄRLEK!! Och är man duktig visar han det gärna genom att klappa händerna"

"Vår käraste skatt som förändrade vårt liv på alla sätt och vis"

"En bestämd tjej, som också har nära till skratt. Pyret, 5 år."

"Älskade Alfred! Varje dag med dig är en gåva!"

"Syskonkärlek!"

"Leo är en ung man med ett stort och varmt hjärta som alltid skapar glädje omkring sig."

"Var dag påminner Simon oss om vad som är viktigt, och det är att vara i nuet. Dock ser vi fram emot alla spännande vi kommer att få uppleva tillsamman"

"Älskade Angel 11 Så omtänksam och kärleksfull du är vår kära flicka, vi älskar dig till månen och tillbaka!"

"Ärlig, busig och kärleksfull Emil 10 år. Emil 10 år älskar sina bröder, djuren på gården och att gå till skolan. "

Vår söta Michelle.
Behöver egentligen inte skriva att vi älskar dig eftersom vi säger till dig hela tiden och har alltid gjort. Vår vackra lilla snälla flicka med de stora blåa ögonen som vi avgudat från första blicken på förlossningen.
Så mycket roligt vi har åt dig och med dig. Vi är stolta över dig, våra solstrålar. Vår vacker tonåring Michelle med de stora blåa ögonen och vackert långt hår. Du är vår hela världen!"

"Det här är Milton, 6 år. Han är en fantastisk liten kille med stora känslor. När han är glad är han jätteglad, man kan inte låta bli att le när han viker sig av skratt. Han är också väldigt bestämd och kan bli arg om han inte får som han vill, men han är inte långsint. Hans nyfikenhet och sinne för bus tar honom ofta på små äventyr i vardagen.
Älskade Milton, du har lärt oss så mycket om oss själva och vad som är viktigt här i livet. Vi är så otroligt stolta över att vara dina föräldrar."

"Möt Anton, 24 år. Han är bredden full av livsglädje. Skratten finns alltid där. Hans ögon lyser av nyfikenhet. Han älskar så mycket i livet . En favorit är att måla och rita i Mandala böckerna. Han är filmfreak och har ett underbart sätt att leva med i sina favoritrullar."