Som varje år kommer jag publicera många underbara bilder den 21a mars,som är Downs Syndrom dagen.
Syftet med dagen är att sprida kunskap kring Downs syndrom, för att motverka fördomar!
Ni som har barn med Downs Syndrom och önskar vara med kan kontakta mig på telefon 070-732 777 5.
Fotograferingen sponsras av Ateljé Schulte.

Det här är Wilma. Tagen i stunden med glädje och bus i blicken. Om en person kan beskrivas av en bild så är det här bilden som beskriver Wilma allra bäst.

Different socks are a sign of diversity I am proud of my chromosome, Every year we are contributing to raise awareness about Down Syndrome. May be I am little different but I still need your respect  &  acceptance .

18 years ago my doctor said that I can't live longer than 1 month because of leukemia blood cancer. Dear Doctor I am celebrating my 18th birthday and saying good bye to my childhood.

Ozzy, snart 2år. "Busig och nyfiken liten kille som sällan är still en längre stund. Han älskar att sjunga och leka, om man frågar honom så är bollar världens roligaste grej! Lilla busfrö!"

Simon-han är vår bästa kompis!!!

Dans och rörelse är livet för Pyret.Hon går även på gymnastik på Smedsta gymnastikförening och rider på Novalis ridterapi.Älskar sin kontaktfamilj Alexandra,som hon hittar på mycket skoj med!

Evelina 21-år är en äkta glittrande kämpe som sprider glädje och kärlek. Musik, teater, foto och film är passionen i livet, likaså Fredagsmys med god mat och godis, äta Kinamat med bästisen. Hon är ljuset i vårt liv.

Full av bus och energi, hör man musik är det ju omöjligt att stå still... Att lyssna på musik, sjunga och dansa är bland det bästa som finns tycker vår stjärna Malte!

"Wilma, vår Wilma, som har har börjat förskoleklass och är en accepterad klasskompis. Vi valde att Wilma skulle börja i en "vanlig" klass med hennes kompisar från förskolan, för tiden för förändring är nu. Jag vill att alla hennes klasskompisar ska växa upp med känslan att annorlunda inte är konstigt och att olika berikar. För olika har sannerligen berikat vår familj. Så mycket glädje och kärlek den här extra kromosomen har gett oss kan inte ord förklara. Jag skulle önska att alla fick chansen att träffa Wilma."

Stolt och mäktig.
Under våren visas SVT-serien Draken och de sju prinsessorna. Pyret spelar prinsessan Liv.
Kostym: Lina Serning

Simon-han är vår bästa kompis!

Pyret fyller snart 6 ar och planerar för skolstart i höst. Bokstäver och siffror är jättekul! Räknar till 20 på båda engelska och svenska och kan hela alfabetet. Går på bästa förskolan,Solrosen i Gnesta.

En bild säger mer än tusen ord! Mio 2,5 år och morfar... kärlek! ❤

Varje dag får vi förmånen att följa din resa och varje dag lär du oss mer om livet och kärlek än vad vi någonsin trott var möjligt!

" Filip snart 9 gillar att sparka boll, åka slalom, rida och bada"Vår älskade Alexander! En glad och social liten kille som älskar att mysa och har gett oss mer kärlek under sina tre månader än vi någonsin kunnat drömma om.

Ludvig är full av kärlek och vi är lyckligt lottade att ha honom i våra liv.Om möjligt så älskar vi dig mer och mer för var dag - och du har fått oss att se vad som är viktigast i livet.

"Stina är hela familjens lilla kärleksbomb, på sina tre månader har hon gett oss så mycket. Vi ser fram emot få att rocka den här världen tillsammans med henne."

"Filip gillar att leka med sina bröder. Helst cykla eller klä ut sig till spöke"

Mio 2,5år är killen som lär oss så mycket! Han bjuder på sig själv och får oss alltid att le och skratta!

Att se dina stora fina ögon som nyfiket ser på storebror-att mötas av en blick och ett leende-så mycket kärlek i en så liten kropp.Vi är så tacksamma att vi fått just dig i våra liv. Det va en tuff start  på livet och de första veckorna spenderade vi på sjukhus men även där, när mamma och pappa stundvis bröt ihop, så va det du som bara genom blickar gav oss så mycket kärlek och när vi som mest behövde det, ja då visade du genom framsteg att vi inte skulle ge upp. Du har verkligen en extra kärleks-kromosom.

Den vanligaste fördomen om personer med Downs syndrom är att de är så himla glada absolut, när Wilma är glad gör hon alla glada. Men hon är också den mest bestämda och envisaste flickan jag vet om

The great opportunity to have brother like you kind , Funny , Lovely and care about me you are best brother in the world.

Att få se dig utvecklas och upptäcka världen är sann glädje!

Evelina 21-år är en äkta glittrande kämpe som sprider glädje och kärlek. Musik, teater, foto och film är passionen i livet, likaså Fredagsmys med god mat och godis, äta Kinamat med bästisen. Hon är ljuset i vårt liv.

Alfred - pojken med de glada ögonen, det stora hjärtat och det härliga skrattet.

Vanessa med sin superhjälte Lycka.

Leo 8 år, vår glädjespridare som älskar att pussas och kramas. ok

Malte sprider så mycket glädje och kärlek! Han är generös med kramar, leenden och bus. Vi är så stolta och lyckligt lottade över att vara Maltes föräldrar!

Våran Vide, han är 101% full med kärlek. I honom finns det inget ont.

Alfred - pojken med de glada ögonen, det stora hjärtat och det härliga skrattet.

Bästa vänner behöver inte vara av
samma sort.

I

Vide. Fina lillebror. Av dig har jag lärt mig vad äkta glädje och ren kärlek är på riktigt

Proud of my chromosome.
Stolt över min kromosom."

"Vår Desirée får oss att skratta och le väldigt ofta. Hon har Downs, men hon ÄR inte sin Downs. Hon är en extraordinär lite tjej som råkat få Downs"

"Nora - Vår ständigt lysande stjärna!"

"Vår älskade Vide, 4 år.
 Ditt leende lyser upp    våra hjärtan varje dag"

"Standardfras när
man kommer hem till Svea ”vill du se mitt rum”! Hon har alltid en öppen famn och vill att alla ska må bra. Gråter gärna för sina syskons skull och meddelar gärna att hon älskar hela sin familj."

"Jag älskar tåg!
Min familj säger att jag öppnar tåg dörrar till dem, så att de kan resa. Jag älskar min familj! De är min station. De ser mig och är mina ögon när höga ljud kommer. Jag tycker inte om höga ljud. Det blir stopp i mitt tåg och jag ser ingenting, bara ljud. Jag kan se mig, med hjälp av min familj."

"Det här är Anton. Han är 24 år. Han har ett stort varmt hjärta där alla får rum. Hans leende får alla andra att le. Fråga bara dom han spelar fotboll och innebandy med. Anton är full av det så många har glömt: livet är nu och varenda sekund av vänskap och omtanke är viktig."

"Vår älskade bussige
  Oskar."

"Albert, snart 4 år, fördjupar sig gärna i böckernas värld."

"Desirée är familjens solstråle. Hon är nästan alltid glad. Hon vill hela tiden vara med där det händer något. Det är verkligen full fart på henne."

"Ärlig, busig och kärleksfull  Emil 10 år."

"Vår älskade Milton, 6 år. Den glädje du ger oss varje dag kan inte fångas på en bild. Men här är det bra nära"

"Våra fyra skatt tillsammans"

"Simon får oss att se världen med andra ögon, en värld som är en aningen bättre och därmed lyckligare. Han är vår vägvisare."


"Apan Nicke är Andreas bästa vän,
Nicke får följa med vart Andreas än åker.
Till vänner och släkt, på sjukhus besök och semester. Andreas älskar sin Nicke."

"Mio, 16 mån,
är alltid på språng för att hitta på något bus. Han charmar alla med sin ovillkorslösa kärlek."

"Andreas tycker om att busa.Han busar med pappa varje kväll innan lampan släcks."

"Det här är Simona, 15 år.
Simona älskar musik, sjunga och att dansa. Hennes passion för musiken är enorm, en så kärleksfull tjej som lever i sin färgglada värld."

"Vår härliga Ozzy, 9 månader.
Han vände vår värld helt upp och ner, men jösses vad spännande det är att se världen från den här sidan. Han är alltid strålande glad men bestämd, han väljer sin egen väg och den vägen är bäst!"

"Fina Jaafar.
Do not dis my Ability"

"Adoption är en välsignelse!
Vi är tacksamma att vi fick bli dina föräldrar."

"Glad för det mesta, arg ibland, alltid kärleksfull.
Älskar bad, böcker, musik, teater, bus och att rida. Vår Alex, 11 år. "

"Vår busiga och bestämda Arabelle.
Du är vår ögonsten❤️"

"Fina Pyret"

"Vide, 4 år.
Du har en sådan vacker själ och ett inre lugn. Kärlekens kontraster, inga filter"

"Filip är 7 år och går i förskoleklass.
Han gillar att leka med sina bröder, bada, cykla, Pippi, titta på film, rida och åka slalom."

"Pyret, 5 år, älskar Youtube och att pussla."

"Vår härliga Ozzy, 9 månader.
En nyfiken liten kille som charmar alla han möter, sprider glädje både hos familj och utomstående. Vår alldeles egen lilla stjärna!"

"Livet vändes upp och ner den dagen du kom ut. Det visade sig att du är full av lek bus och skratt.
Om du inte hade fötts med Down Syndrom hade det inte varit du. Älskade dotter."

"Det bästa med Stina:
Svante - att gosa, krama och pussa
Sigge - att gosa, prata och att hon är så glad"

"Vår härliga Ozzy, 9 månader.
Han vände vår värld helt upp och ner, men jösses vad spännande det är att se världen från den här sidan. Han är alltid strålande glad men bestämd, han väljer sin egen väg och den vägen är bäst!"

"I am enough!"

"Glad för det mesta, arg ibland, alltid kärleksfull.
Älskar bad, böcker, musik, teater, bus och att rida. Vår Alex, 11 år"

"Älskade Alma du sprudlar av bus och glädje!"

"Vår busiga och bestämda Arabelle. Du är vår ögonsten."

"Tittut! Alltid lika busig! Vide, 4 år."

"Så mycket du har lärt oss genom dina 14 levnadsår är helt ogreppbart. Så mycket människor vi aldrig hade träffat om du inte fötts med det lilla extra. Vi är dig evigt tacksamma."

"Albert, snart 4 år, familjens professor, döpt efter Albert Einstein eftersom han precis som sin namne alltid hittar sina egna vägar."

"Filip är 7 år och gillar att busa med sina bröder."

"Kevin: Älskar livet!"

"Vår söta Michelle.
Behöver egentligen inte skriva att vi älskar dig eftersom vi säger till dig hela tiden och har alltid gjort. Vår vackra lilla snälla flicka med de stora blåa ögonen som vi avgudat från första blicken på förlossningen.
Så mycket roligt vi har åt dig och med dig. Vi är stolta över dig, våra solstrålar. Vår vacker tonåring Michelle med de stora blåa ögonen och vackert långt hår. Du är vår hela världen!"

"Wilma 5,5 år är familjens solstråle, hon är glad, snäll, rolig och har alltid glimten i ögat. Men hon kan också vara ledsen, arg och när hon inte får som hon vill, riktigt gnällig! Precis som vilken femåring som helst. Hon är högt älskad av alla i hennes närhet."

"Jag vill visa er vår Wilma för att sprida kunskap, att annorlunda inte är något man behöver vara rädd för. Det vi önskar mest för henne är att hon ska ha rätten att få vara sig själv, att bli respekterad och älskad. Wilma har gjort mig till en bättre människa. Man brukar säga att när man blir förälder ska man lära sina barn om livet, men jag tror Wilma har lärt mig mest."

"Hon är född för att stå på scen och uppträda inför publik, det är hennes sätt att vara speciell på. Att få uttrycka sig genom musik dans och sjunga. En flicka som alltid vaknar och lägger sig med ett leende på läpparna."

"Stina är hela familjens lilla kärleksbomb, på sina tre månader har hon gett oss så mycket. Vi ser fram emot få att rocka den här världen tillsammans med henne."

"Vår älskade Pyret, vilken tur att du kom just till oss."

"Filip 7 år gillar att bada, leka, cykla och åka skidor."

"Glad för det mesta, arg ibland, alltid kärleksfull.
Älskar bad, böcker, musik, teater, bus och att rida. Vår Alex, 11 år"

"Mio, 16 mån, är familjens solstråle och charmtroll. Bilden speglar Mios personlighet, alltid glad och busig."

"Vad Andreas tänker kan man undra.
Våga fråga istället för att blunda."

"I am a human being like you Jag är en människa som du"

"Leo är en omtänksam kille som gärna delar med sig av allt"

"Svea Östman 9 år, älskar att klättra, leka med sin kompis Emma och sin lillasyster Liv. En väldigt omtänksam tjej där favoriten är simskolan och friidrottsträningen."

"Bilden talar för sig själv... Mio, 16 månader, bjuder på allt charm, glädje, bus och allra mest KÄRLEK!! Och är man duktig visar han det gärna genom att klappa händerna"

"Vår käraste skatt som förändrade vårt liv på alla sätt och vis"

"En bestämd tjej, som också har nära till skratt. Pyret, 5 år."

"Älskade Alfred! Varje dag med dig är en gåva!"

"Syskonkärlek!"

"Leo är en ung man med ett stort och varmt hjärta som alltid skapar glädje omkring sig."

"Var dag påminner Simon oss om vad som är viktigt, och det är att vara i nuet. Dock ser vi fram emot alla spännande vi kommer att få uppleva tillsamman"

"Älskade Angel 11 Så omtänksam och kärleksfull du är vår kära flicka, vi älskar dig till månen och tillbaka!"

"Ärlig, busig och kärleksfull Emil 10 år. Emil 10 år älskar sina bröder, djuren på gården och att gå till skolan. "

Vår söta Michelle.
Behöver egentligen inte skriva att vi älskar dig eftersom vi säger till dig hela tiden och har alltid gjort. Vår vackra lilla snälla flicka med de stora blåa ögonen som vi avgudat från första blicken på förlossningen.
Så mycket roligt vi har åt dig och med dig. Vi är stolta över dig, våra solstrålar. Vår vacker tonåring Michelle med de stora blåa ögonen och vackert långt hår. Du är vår hela världen!"

"Det här är Milton, 6 år. Han är en fantastisk liten kille med stora känslor. När han är glad är han jätteglad, man kan inte låta bli att le när han viker sig av skratt. Han är också väldigt bestämd och kan bli arg om han inte får som han vill, men han är inte långsint. Hans nyfikenhet och sinne för bus tar honom ofta på små äventyr i vardagen.
Älskade Milton, du har lärt oss så mycket om oss själva och vad som är viktigt här i livet. Vi är så otroligt stolta över att vara dina föräldrar."

"Möt Anton, 24 år. Han är bredden full av livsglädje. Skratten finns alltid där. Hans ögon lyser av nyfikenhet. Han älskar så mycket i livet . En favorit är att måla och rita i Mandala böckerna. Han är filmfreak och har ett underbart sätt att leva med i sina favoritrullar."